6974712696 Γλυφάδα, Αττική paraskevopoulos_kostas@yahoo.gr
hero image
 
 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος, Άνω Γλυφάδα, Αττική


Η επιχείρησή μας, με έδρα τη Γλυφάδα στην Αττική, εξειδικεύεται στον τομέα των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε κάθε είδους ελαιοχρωματισμό, με έμφαση σε διάφορες τεχνοτροπίες. Επιπλέον, είμαστε εξειδικευμένοι στην εφαρμογή οποιουδήποτε τύπου μόνωσης που απαιτεί ο χώρος σας.

Η αφοσίωση και η αξιοπιστία αποτελούν βασικές αρχές για εμάς. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να ανταποκριθεί στις ειδικές σας ανάγκες, παρέχοντας τις βέλτιστες λύσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας.

 

 

 

 
 

Εν ώρα εργασίας
Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, πριν από κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού, πραγματοποιείται κάλυψη και φύλαξη επίπλων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων.
Προσέχουμε και διατηρούμε πάντα καθαρό τον χώρο, χρησιμοποιώντας όλα τα κατάλληλα μονωτικά υλικά και εν συνεχεία επιλέγουμε τα καλύτερα χρώματα για το βάψιμο του σπιτιού σας.


Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για τους ελαιοχρωματισμούς σας;
Η εταιρεία μας επί σειρά πολλών ετών, παρέχει εγγυημένες λύσεις ελαιοχρωματισμών καθώς και κάθε είδους εφαρμογή επισκευαστικών υλικών, προκειμένου να αποκαταστήσουμε
και να ανανεώσουμε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Η εμπειρία και η εξειδίκευση είναι και τα μυστικά της επιτυχίας μας. 

Γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό που κάνουμε και οι επιτυχημένες μας δουλειές είναι η απόδειξή μας. Οι ελαιοχρωματισμοί που σας παρέχουμε χαρακτηρίζονται για την τελειότητά
τους σε κάθε τους πτυχή. Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Υπηρεσίες όπως εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο, τεχνοτροπίες, πατητή τσιμεντοκονία κλπ.

 
 

 

Ζητήστε μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ για το Βάψιμο του σπιτιού σας.
Κλείστε τώρα ραντεβού εντελώς Δωρεάν. Το συνεργείο μας καλύπτει όλη την Αττική!


Καλέστε για προσφορά
6974712696